2014. október 29., szerda

Az orgazmikus test teremtése

Ez nem az én írásom, a szerző Margaret Braunack. Lefordítottam, mert tetszik. :)

Tudtad, hogy mi teremtjük a testünket? Mondták már, hogy az anyád szemeit, vagy az apád állát örökölted? Tudtad, hogy akárhogyan is néz ki a tested, magas és vékony, lágy és érzéki, vagy izmos, te teremtetted?

A tested pici korodtól hallja a gondolataidat, és fizikai szinten megvalósítja azokat, olyankor is, amikor ránézel valakire, és azt gondolod: „Soha nem akarok ilyen kövér és ronda lenni.” Akármikor erős ellenérzés jelenik meg benned egy bizonyos kinézet iránt, az energia, amit kisugárzol, annyira intenzív, hogy előfordulhat, hogy végül a saját valóságodként teremted meg. Ha a tested hallja a gondolataidat, az természetesen azt is jelenti, hogy beszélhetsz a testedhez. Sok emberrel dolgoztam, akik nem voltak elégedettek az alakjukkal, és meg akarták változtatni azt. Többen próbáltak különféle diétákat, sportokat és étrendkiegészítőket, azt remélve, hogy ideális vagy tökéletes testre tehetnek szert ily módon. Szoktam velük beszélni az orgazmikus test megteremtéséről.

Az orgazmikus test nem jelent a nőknek homokóra formát, a férfiaknak pedig erős izomzatú felsőtestet. Egy olyan ritka és csodálatos teremtést jelent, amikor megengeded a testednek, hogy úgy jelenjen meg, ahogyan csak szeretne, és nem bírálod azért, hogy túl kövér, túl ráncos, túl lassú, vagy ilyesmi.

Mindig elképedek, amikor a társadalmi normák szerint gyönyörűnek ítélt fiataloknak számtalan ítéletük van a testükkel kapcsolatban. Ha hirtelen megpillantod magad a tükörben, és arra gondolsz, hú, de öregnek nézek ki ma, ez az ítélet hatással lesz a testedre. Az ítélet elválasztja a lényedet a testedtől. Ha te, a lény, és a tested nem vagytok azonosak, hogyan élhettek mégis egységközösségben?

Hogy néz ki az egységközösség a testeddel? Megvan az az élmény, amikor a tengerparton töltöttél egy gyönyörű napot? Ahogy az óceánban úsztál, talán annyira összekapcsolódtál vele, hogy nem is érezted a különbséget a tested és a víz molekulái között. Talán még a bizsergést is érezted, amikor a testedet megörvendeztette a tágas, kék ég és a madarak röpte, a hullámok zaja, a homok és a kagyló roppanása a talpad alatt, és a távoli gyerekzsivaj. Érezted a sós víz illatát, és a béke és jólét érzete járt át. Az egységközösség az, amikor egészen mélyen érzed a kapcsolódást.

Az egységközösség semmit nem zár ki. Az egységközösség maga a béke öröme és az öröm békessége. Nem arról szól, hogy boldoggá teszed magad, és egyfajta mániás örömöt élsz meg. Az egységközösség a valódi önmagaddal való jelenlét – a végtelen, varázslatos, sebezhető önmagaddal. Nem a szüleid gyerekével, vagy a szerelmed szerelmével. Mindent befogadsz ítélkezés nélkül, és választhatsz, hogy felzaklatod magad rajta, vagy nem.

Ha olyan egységközösséget, jelenlétet és sebezhetőséget akarsz megélni a testeddel, mint eddig soha, vond be az életedbe! Beszélj hozzá, és tegyél fel neki kérdéseket. Gyakorolj egészen egyszerű kérdésekkel. Például reggelente kérdezd meg: Testem, az evést, vagy az ivást választod. Bármelyiket választja is, kérdezd meg, mit szeretnél enni, vagy inni? Szeretnél moziba menni? Szeretnél együtt lenni ezekkel az emberekkel? Milyen mozgást választasz ma?

Így lehet összhangot, és egyfajta harmóniát teremteni a testeddel.  A tested egy lenyűgöző érzékszerv, és olyan érzékeléssel és információkkal lát el, ami gazdagítja az életedet, ha végre hajlandó vagy meghallani.

Amikor kérdéseket teszel fel a testednek, és tiszteletben tartod a választásait, akkor azzá az ajándékká válik, ami ő valójában. Az Access testkezelések olyan szintű egységközösséget képesek teremteni a testeddel, ami egyszerűen varázslatos. Hogyan lettünk ilyen szerencsések?



Az eredeti cikk angolul itt található: 
http://access-consciousness-blog.com/2014/06/creating-an-orgasmic-body/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése