2016. szeptember 22., csütörtök

Access Bars - út a választáshoz

Körülbelül három és fél év telt el azóta, hogy életem első Bars kezelését megkaptam. Ha őszinte akarok lenni, nem fűztem hozzá túl nagy reményeket. Az elmúlt évek alatt annyi változás zajlott a szemem láttára azoknak az életében, akik folyamatosan használják ezt az eszközt, hogy órákig tudnék mesélni róla. Figyelem, ahogyan könnyeddé válik az életük, még ha ez nem is mindig azt jelenti, hogy egyszerűvé. A változásnak mégis van valamiféle könnyedsége. Néha már arra gondolok, hogy a nehézségek nagy része abból származik az életünkben, hogy próbáljuk minden erőnkkel fenntartani a változatlanságot, ami nem a természetes állapotunk.




Ha megkérdezik, számomra mit jelent a Bars kezelés, a másik dolog, amit mondani tudok, hogy ez egy olyan eszköz, amivel hozzá tudok férni annak a tudásához, hogy VAN VÁLASZTÁSOM. 

Azt vettem észre, hogy az egyik legnehezebben felfogható dolgok egyike ebben a valóságban az, hogy van választásunk. Hogy az, ahogyan az életünk most megmutatkozik, azoknak a nézőpontoknak a következménye, amiket mi választunk. 

A "nincs választás" koncepciójához való ragaszkodás viszont tökéletes módja annak, hogy útjába álljunk a változásnak. Valahogy ennek mentén gondoljuk el az életünket.

Sok példát sorolhatnánk, vegyük a legkézenfekvőbbet, a pénzt. Ez az egyik kedvenc példám, mert annyi nézőpont kapcsolódik hozzá, hogy még azokat is megmozgatja, akik az életüket gyakorlatilag tetszhalottként élik. Ha van téma, ami képes az emberi indulatokat és a felsőbbrendűséget az egekig korbácsolni, az ez. Mert sok esetben annak "bezzeg" az élete, akinek nincs.  

Ennek a valóságnak a nézőpontjából teljesen logikusnak TŰNIK, hogy ha nincs pénzem, nincs választási lehetőségem sem, ha pedig lenne, több dologból tudnék választani. Nem kívánom cáfolni ezt a nézőpontot, csak megjegyzem, hogy egyik nézőpontot sem teszi igazzá az, hogy tömegek választják az életük vezérfonalául. Léteznek esetek, amikor valaki pénz nélkül jutott hozzá valamihez, amit VÁLASZTOTT, vagy a semmiből felbukkant a pénz arra a dologra, amit VÁLASZTOTT. Ez nem kell, hogy a véletlen, vagy a szerencse műve legyen, egyszerű eszközökkel el lehet érni azt, hogy elengedjük azokat az elképzeléseket, amelyek alapján a világunkat teremtjük.

Mint minden érmének, ennek is van egy másik oldala: 

Mennyire gondolod azt, hogy ha megkapnád azt, amit szeretnél, ugyanúgy nem lenne választásod? Hány elképzelésed van arról, hogy mivel járna az, ha változna az életed? A példánál maradva, ha lenne pénzed, szerinted kivé vagy mivé válnál, amivé nem szeretnél válni? Mit "kellene" választanod, ha lenne pénzed? Mindenből a legdrágábbat talán? Mi az (a szörnyűség), aminek szerinted be KELL következnie, ha eléred azt, amit szeretnél?

Milyen ítéleteid vannak a megváltozott életeddel és önmagaddal kapcsolatban, ami ellen tiltakozol, és inkább nem változtatsz?

Mi lenne, ha legalább megfontolnád, hogy az univerzumodat nem a körülmények, hanem a választásaid működtetik?  

Mi van, ha nem léteznek kötelező változatok? Sem most, sem akkor, ha változnak a dolgok? 

Bars kezelés közben sokszor hallom az embereket, hogy félig viccesen kérik a kezelőt, hogy jó sokáig fogja a gazdagító, vagy a fiatalító pontjukat. 

Lehet Bars kezeléstől fiatalodni vagy gazdagodni? Hát naná. Amikor elengeded a nézőpontjaidat a pénzzel, vagy a testeddel, a korosodással kapcsolatban, annak sok esetben ez a mellékhatása. Csakhogy nem azért, mert ezt idéztük elő, hanem azért mert a sok-sok elengedett nézőpont híján képes vagy mást választani. Azt, ami NEKED IGAZ. Jelentsen ez bármit. Bármekkora összeget, bármilyen testet, bármilyen kapcsolatot...

Valójában mit szeretnél? Valóban azt, amit hajszolsz, vagy valami egészen mást? Ha nem lennének másoktól bevett nézőpontjaid, mit választanál itt és most?

Választani akkor tudunk, ha belépünk az ítéletmentesség terébe.

Ehhez az általam ismert legegyszerűbb, és legdinamikusabb eredményeket elősegítő eszköz az Access Bars. Bővebb információt ITT találsz róla.

A legközelebbi Bars tanfolyamot velem Debrecenben tudod elvégezni, október 22-én.

Ha pedig érdekelnek további lehetőségek, vagy csak inspirálódnál, szeretettel várlak a Facebook csoportomba. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése